Industri nyheder

Anvendelse og karakteristika af trykstøbningsprodukter i aluminium i livet

2022-04-26
Aluminiumtrykstøbninger at smelte aluminium til en væske, sprøjte det ind i hulrummet i entrykstøbeformunder højt tryk og høj hastighed, og efter at aluminium er afkølet med vand, åbnes formen for at opnå et støbt produkt. Men generelt bruges aluminium barrer til aluminium trykstøbning, ikke skrot aluminium. For mange urenheder i skrot af aluminium vil påvirke arbejdet med trykstøbning.

Hvad er funktionerne og kendetegnene vedtrykstøbningsprodukteri livet?

1. Trykstøbte aluminiumsprodukter har en god holdbarhed, hvilket ikke findes i mange støbegods.

2. Fordi aluminium har stærk stabilitet og er modstandsdygtigt over for oxidation, vil aluminiums trykstøbningsprodukter ikke ruste og er modstandsdygtige over for korrosion. På grund af dette er mange dekorative produkter lavet af trykstøbte aluminiumsprodukter, som kan forhindres i at falme.

3. Aluminium trykstøbning produkter er sikre. Efter mange test er det blevet bevist, at aluminiumsprodukter har god stødmodstand og fantastisk vind- og vejrbestandighed, så hvis vi bruger aluminiumsstøbegods, vil vi være mere sikre. Samtidig aluminiumtrykstøbningsprodukterer lette i vægt, hvilket kan reducere byrden og risikoen for mennesker.

4. På grund af aluminiums gode sejhed, som bestemmer dets plasticitet, kan det designes i forskellige former, og dets duktilitet er særligt fordelagtigt. På grund af dette kan aluminiumsstøbegods genbruges, spare materialer og have en bredere vifte af anvendelser. På grund af denne egenskab ved aluminium bestemmer den også dens kreativitet og kan modificeres efter ønske.

Fordi aluminium er lettere, er det mere bekvemt for os at bruge, og der er intet pres for at installere eller vedligeholde.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept